FSClub Leden Foto

Click for @mail

Naam
xxxxxxxx

Jan de Jong
xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

Functie

x
FS versie
x
Favoriete
Vliegtuig
Maatschappij
Vlieggebied
Vliegveld
x
Vlieguren
x
VA Pilot

Clublid

x
FSX
x
x
Boeing 737
Geen voorkeur
Geen voorkeur
Geen voorkeur
x
< 200 uur
x
nvt

X

EVEN VOORSTELLEN

Ik ben zojuist gepensioneerd en heb een beetje ballorig, een paar jaar geleden, de software voor FSX aangeschaft. Dat was in de tijd, dat ik zo nu en dan een lesvluchtje nam in een cessna of een diamond, maar door mijn diabetes werd solo vliegen onbereikbaar.

In mijn actieve leven was ik reiziger en ik verkocht moderne meubelen en verlichting en ben daardoor geografisch goed ‘doorkneed’. Door een oude klant werd ik op jullie spoor gezet en was blij verrast een club zo in de buurt van Steenwijk aan te treffen en welaan, hier ben ik dan.