FSClub Leden Foto

Click for @mail

Naam
xxxxxxxx

Jeroen Post
xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

Functie

x
FS versie
x
Favoriete
Vliegtuig
Maatschappij
Vlieggebied
Vliegveld
x
Vlieguren
x
VA Pilot

Clublid

x
P3D v3.4 Professional
x
x
Boeing 737-700/800 NG
Norwegian
Europa
ENGM
x
ongeveer 1000
x
Norwegian VA

X

EVEN VOORSTELLEN

Na een niet vervulde droom om piloot te worden, heb ik me gestort op het virtuele vliegen. Dit begon wat serieuze vormen aan te nemen vanaf fs98. Met de komst van de Dreamfleet 737 en PSS A320 begon ik me ook te verdiepen in de airliners. Na het vele tweaken van FSX ben ik in 2014 overgestapt op Prepar3d. Hierin vlieg ik vooral de PMDG 737 voor Norwegian VA. Ik beleef veel plezier aan het virtueel vliegen van Company Routes en probeer de realiteit zoveel mogelijk te benaderen. Binnen de FSClub Friesland wil ik mijn kennis vergroten en delen om deze mooie hobby nog verder uit te breiden.