FSClub Leden Foto

Click for @mail

Naam
xxxxxxxx

Lex Loen
xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

Functie

x
FS versie
x
Favoriete
Vliegtuig
Maatschappij
Vlieggebied
Vliegveld
x
Vlieguren
x
VA Pilot

Clublid

x
FS2004
x
x
Socata Tobago TB10 PH-TEB
Aeronotical Instrument Services
Nederland
EHLE lelystad
x
> 300 uur
x
DAC Online

X

EVEN VOORSTELLEN

Ik ben al begonnen met FS vliegen in de periode van FS98. Deze staat nog altijd op mijn oude computer. FS2002 heb ik overgeslagen maar ben doorgegaan met FS2004. Daar vlieg ik nu al een tijdje mee. Ik heb ook Combat FS gedaan en doorlopen.

Ik vind het leuk om met meerderen te zijn tijdens vliegen, anders vind ik er niet zo veel aan. Enkel ATC van FS is ook niet alles, dus liever Online en dan niet meteen profesioneel [lees IVAO en GlobalSim], maar gewoon gezellig 1x per week een paar uurtjes is met andere vliegers.