VIRTUEEL AIRRHO Cloud

x
x
Last Update : jun 2019

X

VA AIRRHO  MAIN

x

Welkom op de SITE van AirRHO’s Virtuele Luchtvaartmaatschappij.

LOGO AirRHO Ailines 2018U kunt AirRHO leren kennen door het gehele MENU door te nemen. “RHO” staat voor mijn naam , R HOep. Zolang ik vlieg en ook online gebruik ik de kisten van deze VA. In de loop van de tijd hebben ze een uiterlijk wijziging ondergaan. Nu worden de nieuwe technieken gebruikt mbt de aircraft painting. Ik wens u veel plezier met het rondkijken in mijn VA.

Eind oktober 2018 heeft AirRHO zijn nieuwe LOGO gepresenteerd. Deze zal gaan prijken op het kielvlak en het richtingsroer.

x

X
X

Related Page Buttons
X

BLADLABEL
BLADLABEL
BLADLABEL
BLADLABEL

COMPAGNY OWNER : R.R. HOEP
X

IMG AirRHO MAX8

x
x
Copyright

Alle (auteurs-)rechten op de inhoud van deze website, te weten alle teksten, afbeeldingen, software of informatie in andere vorm, komen toe aan R.R. Hoep. Informatie op deze internetsite, ongeacht de verschijning vorm, zoals teksten, afbeeldingen of software mag niet worden gewijzigd, gereproduceerd, getransporteerd of gedistribueerd zonder vooraf verkregen schriftelijke toestemming van R.R. Hoep.

x

Aansprakelijkheid

Ondanks zorgvuldige inhoudelijke controle aanvaardt R.R. Hoep geen aansprakelijkheid voor de inhoud, alsmede de inhoud van externe links. Voor de inhoud van de sites waarnaar wordt verwezen zijn uitsluitend de betreffende bedrijven aansprakelijk.

x

BANNER AirRHO 2014