FSClub Leden Foto

Click for @mail

Naam
xxxxxxxx

Anne Bouwman
xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

Functie

x
FS versie
x
Favoriete
Vliegtuig
Maatschappij
Vlieggebied
Vliegveld
x
Vlieguren
x
VA Pilot

Clublid

x
FSX & P3D
x
x
B738NG
KLM
Geen voorkeur
EHAM – Amsterdam Schiphol
x
5 à 6 jaar
x
DAC Online

Last Update : nov 2012

EVEN VOORSTELLEN

Ik ben ongeveer in 2006 begonnen met FSX en vloog toen meestal missies. Ik vloog met de PMDG B737NG en de Fokker 100. Later ging ik ook wel eens vliegtuigen spotten te Schiphol. Zo kwam ik ook een keer bij de Luchtvaart Hobby Shop te Aalsmeerderbrug. Ik wilde een cockpit gaan maken. Ik kwam er achter dat er voor de Fokker niet zoveel was. Ik besloot toen over te gaan op de Boeing 737-800 NG.

Van het één kwam het ander. Ik had hardware gekocht, die ik nu aanstuur met PROSIM737. Waar ik steeds op vastliep was het installeren met de daarbij behorende software. Er staat bijna nergens hoe het moet en zeker niet in het Nederlands. Ik vond mijn antwoord op de SITE van FSClub-Friesland. Na contact met René Hoep van die club en een oriëntatie bezoekje op een clubavond besloot ik lid te worden. Ik denk dat ik daar alle antwoorden kan vinden op mijn vragen. Het kennisniveau ligt daar hoog.