FSClub Leden Foto

Click for @mail

Naam
8xxxxxxx

Gerard van Soest
40xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

Functie

x
FS versie
x
Favoriete
Vliegtuig
Maatschappij
Vlieggebied
Vliegveld
x
Vlieguren
x
DAC Online

Clublid

x
FSX & FS9
x
x
Beech Baron 58
KLM
Geen voorkeur
EHGG – Groningen Airport
x
> 1000 uren
x
Lid

Last Update : jun 2005

EVEN VOORSTELLEN

Begin 2006 ben ik begonnen ik met FS2004 vliegen.Een collega televisie-zendamateur wakkerde mijn nieuwsgierigheid aan voor FS2004. Ik kwam in aanraking met TeamSpeak, waarop ik hoorde dat er in Heerenveen een FSClub was. Ik bemerkte al gauw dat het toch moeilijker was dan ik dacht. Dit vooral door de Engelse taal die daarbij gebruikt werd. Ook moet je veel handelingen tijdens het vliegen tegelijk doen. Ik hoop dat het vliegen en vooral de landing gauw beter gaat. Ik heb mij ondertussen aangesloten bij onze DAC Online en vlieg nu elke dinsdag via het internet.