FSClub Leden Foto

Click for @mail

Naam
xxxxxxxx

Jeen van der Heide
xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

Functie

x
FS versie
x
Favoriete
Vliegtuig
Maatschappij
Vlieggebied
Vliegveld
x
Vlieguren
x
VA Pilot

Clublid

x
FS2004 & FSX
x
x
PMDG B737-800NG
Transavia
Europa
EHAM Schiphol
x
> 4000 uur – Vlieg zeer regelmatig
x
DAC Online – Europe Airpost – Air Levante

Last Update : sep 2007

EVEN VOORSTELLEN

Ik ben altijd al een luchtvaartfreak geweest, o.a. het spotten van militaire en burgerluchtvaart. Ik begon met FS2004 op mijn PC, waarna ik diep onder de indruk geraakte door de ongekende mogelijkheden van het flightsimmen. Mijn toestel is de PMDG B737-800. Hiermee vlieg ik ongeveer 2 jaar.

Nog steeds ontdek ik weer nieuwe mogelijkheden en begin de hobby steeds mooier te vinden.Verstand van software en hardware is niet mijn sterke kant. Ik moet het meer hebben van een mooie start en landing van de B737. Ik hoop veel kennis op te doen bij mijn mede hobbyisten, zodat ik niet alles alleen behoef uit te zoeken.Ik heb al vernomen dat de kennis in deze club zeer hoog is.

.