IMG Leden Foto JoopLeeuwerink 200x200

Click for @mail

Naam
xxxxxxxx

Joop Leeuwerink
xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

Functie

x
FS versie
x
Favoriete
Vliegtuig
Maatschappij
Vlieggebied
Vliegveld
x
Vlieguren
x
VA Pilot

Clublid

x
FSX
x
x
Cessna 172 SP  Skyhawk

Nederland
Lelystad
x
+/- 100
x
nvt

Last Update : sep 2019

EVEN VOORSTELLEN

Ik begon 14 jaar geleden met Flight Simulator 2004, vergezeld door het boek van Floris Wouterlood “Leren vliegen met Flight Simulator 2004 – A Century of Flight”. Mijn laptop was daar niet echt geschikt voor en de scenery was niet geweldig. Het simmen kwam op een laag vuurtje te staan.
Dit “pitje” werd aangewakkerd door mijn buurman Tjebbe met zijn prachtige Boeing737 Cockpit. Ik heb daarop mijn computer aangepast met advies van Tjebbe. René heeft de Sceneries van NL2000 op mijn computer gezet.

Nu ben ik bezig om het boek “Vliegen boven Nederland met Flight Simulator X” onder de knie te krijgen. Ik gebruik ook de lessen van de FSClub.
Op het ogenblik oefenen met vliegen naar Amsterdam en landen op RWY 27 [de bulderbaan]. Het is VFR vliegen en ik bekwaam me nu in het leren landen met de ILS. 
Het is nog in een begin stadium.

Eerst de Theorie en dan de praktijk.