FSClub Leden Foto

NO @mail

x

x

x

x

x

x

IMG B737LBL LASTUPDATE 000x520

Mijn Boeing 737-800NG Cockpit

B737LBL LASTUPDATE 000x520

Naam
xxxxxxxx

Lieuwe Bleeker
xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

Functie

x
FS versie
x
Favoriete
Vliegtuig
Maatschappij
Vlieggebied
Vliegveld
x
Vlieguren
x
VA Pilot

Clublid

x
P3D4.5
x
x
B738NG
KLM – TRA
Europa / Azië
EHAM
x
> 3000
x
KLM – TRA

Last Update : okt 2017

EVEN VOORSTELLEN


Ik heb 38 jaar gewerkt bij de Shell en mag nu samen met mijn vrouw genieten van het verlof en daarna hopen wij te genieten van een lange pensioen tijd in goede gezondheid.

In 1995 begonnen met SIM-vliegen, met een YOKE en een Rudder. Vervolgens een CDU. Op het moment dat ik geen fake maatschappijen meer zag, maar echte Flight compagnies, groeide mijn interesse naar meer.

In 2007 begon ik aan mijn eigen B738NG SIM te bouwen en in 2013 was de SIM compleet. De theorie werd tijdens mijn reizen tot aan 11/9 op de flightdecks bijgebracht, of op discovery channel. Nu dat ik niet meer hoef te werken is er meer tijd over om diepte kennis over van alles te verkrijgen, en die kans krijg ik hopelijk bij de FSClub-Friesland.

x