FSClub Leden Foto

x
@mail via CONTACT met
vermelding Mathijs Haitsma

Naam
xxxxxxxx

Mathijs Haitsma
xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

Functie

x
FS versie
x
Favoriete
Vliegtuig
Maatschappij
Vlieggebied
Vliegveld
x
Vlieguren
x
VA Pilot

Clublid

x
P3D4.5
x
x
nvt
nvt
NL FIR
EHLE
x
< 100
x
nvt

X

EVEN VOORSTELLEN

Computergames spelen in het algemeen is voor mij een belangrijke vrijetijds-besteding, dit begon ooit op de ‘386’ met onder andere de klassieke militaire flight sim spellen uit de jaren ’90. De luchtvaart heeft mij van kinds af aan altijd gefascineerd en ik heb er later ook mijn beroep van kunnen maken. Ik ben inmiddels ruim 15 jaar luchtverkeersleider (ACC en TWR), zowel binnen de militaire als de civiele ATC.

Flight Sim in het algemeen is voor mij nu dus een combinatie van ontspanning en beroepsmatige interesse.