LedenFoto Tjalling Boonstra

Click for @mail

Naam
xxxxxxxx

Tjalling Boonstra
xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

Functie

x
FS versie
x
Favoriete
Vliegtuig
Maatschappij
Vlieggebied
Vliegveld
x
Vlieguren
x
VA Pilot

Clublid

x
FSX-SE – P3D2 en P3D4 – FS World
x
x
Alle twee-motorige Turboprops
LMA – Lordsmoorair
Noord Europa
EHGG Eelde
x
Nooit echt bijgehouden, maar eigenlijk te weinig om ECHT te kunnen vliegen
x
DAC Online – DAC Controller

Last Update : jun 2019

EVEN VOORSTELLEN

In 1949 is mijn belangstelling voor vliegtuigen ontstaan. Bij mijn vader op de fiets,mooi weer een fietstochtje rond het vliegveld Leeuwarden. Bij Marsum abrupt onderbroken door een vreemd motorgeluid. Een Gloster Meteor kwam op een vreemde manier naar beneden maar zonder grote problemen aan de grond. Geen wielen uit en bijna geen voorwaartse snelheid. Ineens zag ik het boeiende aan een vliegtuig.
In militaire dienst heb ik “gewerkt” aan de Gloster Meteor, de Hawker Hunter en de Starfighter. De geuren van vliegtuigen en kerosine zijn mijn favorieten geuren. Sinds 1975 ben ik bezig met FS, met ups en downs in de dubbele zin van het woord.
Sinds 2001 met VUT en daardoor iets meer tijd. Meestal ben ik aan het experimenteren met de instelling van FS en PC om de effecten daarvan te onderzoeken. Deze club geeft mij nieuwe impulsen om gericht met het bedienen van een vliegtuig bezig te zijn.
Ik leer graag en heb de gekke eigenschap altijd een spade dieper te willen graven. Sceneries bouwen leek mij een leuke uitdaging, maar de tijd haalt mij in. Eerst goed leren vliegen met behulp van de lessen die door de gevorderde leden worden gemaakt en toegelicht.