FSClub Leden Foto

Click for @mail

Naam
8xxxxxxx

Tjebbe de Jong
40xnxnxnxnxnxnxnxnxnxnxnxnxnxnxnxnxnxnxn

Functie

x
x
x
x
x
FS versie
x
Favoriete
Vliegtuig
Maatschappij
Vlieggebied
Vliegveld
x
Vlieguren
x
VA Pilot

Vice-voorzitter

Mede organisator Clubavonden en DEMO’s
Les geven
Vluchten verzorgen
x
x
P3D4
x
x
Boeing 737 Prosim737
Air-Fryslân
Zwitserland
Zurich
x
Heel veel
x
DAC Online – DAC Controller – V-bird

Cockpitbouw Tjebbe

x

Dit is nog maar het begin …….

x
Last Update : jun 2019

x

EVEN VOORSTELLEN

x

Ik ben begonnen met FS98 te vliegen. In het begin kwam ik nooit op mijn bestemming aan tot dat er een flightsimulator gek naast me kwam wonen en me alles uitlegde over de flightsimulator. Door hem ben ik lid geworden van deze flightsimulator club. In de daarop volgende jaren heb ik mij verder ontwikkeld in de geheimen van flightsimulator. Dit resulteerde in het maken van mijn eigen virtuele maatschappij AIR-FRYSLAN. Tevens maak ik eigen video filmpjes van door mij bestuurde vliegtuigen. Later bouwde ik een gehele boeing 737 cockpit.

x

IMG B737-800 Air-Fryslan NEW

x

Dit is mijn Air-Fryslân Boeing 737-800NG WL