LOGO NED FSClub All Pages
D8Q4FST Header

RHO-Design Studio

x

Last Update : nov 2023

x

x

D8Q4FST BOUW INFORMATIE

x

Collega Pilots,

Na het spelletje werd het al snel een serieuze hobby, waar meer in zit en waar menig ander zich over verbaast. Immers professionele piloten oefenen ook met Simulators.

Na jaren met een aantal beeldschermen op een bureautje te hebben gevlogen, werd het tijd voor iets anders, maar wat ? Hoe ga ik dit doen en hoe moet dit dan ? Allemaal vragen waar één van onze cockpitbouwers bij de club wel een antwoord op had. En zo is het gebeurd. Fred heeft voor mij een standaard B737 cockpit gemaakt, die ik zelf nog een beetje heb aangepast. Ik heb de nodige lagen verf aangebracht en vervolgens de rommel van de oude bureau weggegooid. Zo nu is er ruimte om de nieuwe cockpit te plaatsen.

Het grote knutselen kan beginnen want met een ombouw ben je er nog niet. Eerst de beeld schermen inbouwen waar de displays op komen en daarna de spullen die ik eerder al eens had gemaakt er aan toevoegen.

Zoals je ziet heb ik een soort van pedestal gemaakt waar mijn saitek radio’s , throttles en een VRi CDU inzitten. Op korte termijn ga ik hier mee vliegen en dan maar eens zien wat de toekomst brengt.

Het eerste project wat op stapel staat is om met behulp van een tripplehead2go, drie breedbeeld schermen aan te sturen, zodat het zicht naar buiten wat meer cockpit gevoel geeft. Wat de volgende stap is weet ik nu nog niet, maar misschien wordt het wel een overhead paneel.

x
x

x

F. STOELWINDER

x

LedenFoto FokkeStoelwinder

Click for @mail

VisitMyCockpit

x

IMG Card Fokke

x

Visit My Site