LOGO NED FSClub All Pages
HEADER FSClub

x

Last Update : nov 2023

x

x

WEBBEHEER INFORMATIE

x

AVATAR AirRHO

x

x

CONTACT WEBBEHEER

x

x

ICON eMail Shooter

Click for @mail

Hartelijk dank voor uw reactie

x
x
x

Welkom in de ontwikkelruimte van mijn RHO-Design Studio.
Neem een drankje uit uw koelkast en laat mijn SITE eens op u inwerken. Ik blijf ondertussen even door rammelen.

x

evolution 555 small
LOGO WordPress

x

Ik gebruik voor het ontwikkelen van deze SITE de tool van WordPress. Dit is een gebruik vriendelijk programma om Web SITE’s te bouwen. Je hebt wel wat inzicht nodig, maar via YouTube kun je allerlei Tutorials bekijken, waarin alles zeer goed wordt uitgelegd. De basis van WordPress is geheel gratis te downloaden.

Ik gebruik voor mijn SITE een extra thema “ ENFOLD ”. Dit Thema is een Payware versie met zeer uitgebreide mogelijkheden. Deze SITE zal daar dus een voorbeeld voor zijn.

De volgende objecten zijn makkelijk toe te voegen :
– Teksten
– Afbeeldingen
– Foto’s
– Links
– Geluiden
– Video’s

x

Tevens bestaat er de mogelijkheid om scripts in te voegen. Je kunt daarvoor JAVA of PHP gebruiken. Op die manier kun je je SITE geheel naar je eigen hand zetten. Hiervoor is dan wel programmeer kennis nodig.

De afbeeldingen die ik gebruik bewerk ik eerst met het Tekenprogramma NEO-PAINT. Dit programma heeft heel veel mogelijkheden en is ook zeer vriendelijk in gebruik.

Alle afbeeldingen voor mijn SITE zijn in .PNG formaat. Hierdoor houd je de grootte van je SITE zeer beperkt en kun je flink wat pagina’s aan je SITE toevoegen. Dit is afhankelijk van de ruimte die je provider je biedt. Zoek je leuke afbeeldingen , dan adviseer ik je dit middels ” GOOGLE ” afbeeldingen te doen.

X

x

Ook het programma SCREENHUNTER kan van grote waarde zijn. Daarmee kun je eenvoudig een schermafdruk [screenshot] maken.

x